Uitgevoerde opdrachten
Optimaliseren
productieorganisatie en inrichten nieuwe productiekeuken van cateringbedrijf.
Realiseren klant
tevredenheids onderzoek en adviesrapport HACCP/BRC voor
voedingsmiddelenindustrie.
Reorganisatie
voedingsorganisatie, kwaliteitsverbetering, HACCP-analyses en besparingsadvies
voor diverse productiekeukens van
instellingen voor ouderenzorg, regionale ziekenhuizen en GGZ.
Voorbereiden BRC
certificering van industriële voedingsmiddelenproducent.
Marktonderzoek en aanbesteding
Maaltijdverzorging voor zorginstelling.
Reorganiseren bestel-
en productiesysteem van industriële productiekeuken.
Klant specifieke
productiemodule ontwikkelen voor toepassing van Menu Service® ten behoeve van commerciële maaltijdproducent voor
zorginstellingen.
Ontwikkelen van
kwaliteitsbeheerder systematiek, met beheer op afstand, voor producent van vleesproducten en snacks, met
productielocaties in Oost Europa.
Aanpassen
productielocaties op BRC-niveau in Duitsland (2), Hongarije (4), Polen (1),
Roemenië (2), Slowakije (1) en
Bulgarije (1).
Productontwikkeling,
ontwerpen productieproces en kwaliteit beheersysteem voor voedingsmiddelenproducent met
productielocaties in Oost Europa.
Optimaliseren
productieprocessen van grote productiekeuken voor maaltijden in de
gezondheidszorg.
Uitvoeren van
Allergenen- en Additievenanalyse op gebruikte grondstoffen.
Inventariseren &
analyseren productieproces, efficiency en effectiviteit van diverse
productiekeukens.
Uitvoeren Food
Quality ScanÓ ten behoeve van vergelijking externe
producenten bij uitbesteding van maaltijdproductie.